Telegraaf: Ajax zegt 'nee', Amsterdammers nog altijd boos om behandeling Ziyech

Telegraaf: Ajax zegt 'nee', Amsterdammers nog altijd boos om behandeling Ziyech

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 14:13di 04-06-2019 om 14:13

De directie van Ajax wilde absoluut niet meewerken aan een vertrek van Erik ten Hag naar AS Roma. Enerzijds omdat de club de oefenmeester niet wilde laten gaan, anderzijds omdat de club nog altijd boos is over de manier waarom de Romeinen vorig jaar Hakim Ziyech hebben behandeld, zo meldt De Telegraaf.

De Telegraaf bevestigt de berichtgeving van Sky Italia dat AS Roma, waar oud-Ajacied Justin Kluivert onder contract staat, zich officieel bij Ajax meldde voor Ten Hag. Directeur voetbalzaken Marc Overmars liet echter een duidelijk 'nee' horen en dat had volgens De Telegraaf twee reden.

Ten eerste wil de club Ten Hag niet kwijt. Ajax beleefde een uitstekend seizoen onder zijn leiding, met de dubbel en de halve finale van de Champions League als resultaat. De Amsterdammers zijn daarom met Ten Hag in gesprek om zijn tot medio 2020 lopende contract open te breken en te verlengen. Ten Hag naar Italië laten gaan, 'zou het proces waarin zij zitten verstoren'.

Volgens het medium is er nóg een reden dat Ajax een duidelijk 'nee' heeft verkocht. Ajax is nog altijd boos over de manier waarop AS Roma vorig seizoen Ziyech heeft behandeld. De middenvelder van Ajax was persoonlijk akkoord met AS Roma. De Romeinen boden bijna de vraagprijs van Ajax, maar lieten zich daarna niet meer horen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws