Ajax betreurt nieuws uit Rotterdam: Daar is nu geen sprake van

Ajax betreurt nieuws uit Rotterdam: "Daar is nu geen sprake van"

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 14:17di 04-06-2019 om 14:17

Ajax vindt het 'teleurstellend' dat Feyenoord niet meer van plan is om mee te denken over het plan om tóch weer uitfans toe te laten tot onderlinge duels in Amsterdam en Rotterdam. Dat laat de kampioen van Nederland via een woordvoerder weten aan RTV Rijnmond. 

Eerder op de middag meldde Feyenoord dat het niet langer bereid is om mee te werken aan het voornemen om fans af te laten reizen naar onderlinge duels in De Kuip en de Johan Cruijff Arena. Ajax betreurt dat besluit. "Je hebt de bereidheid nodig van beide clubs en daar is nu geen sprake van", wordt een woordvoerder geciteerd

Supportersvereniging De Feijenoorder snapt de beslissing van de Feyenoord-leiding. "De afgelopen maanden is er gewerkt aan het tot standkomen van uit-publiek bij de Klassiekers. Onder een deel van de supporters leeft deze wens nadrukkelijk. De gebeurtenissen van de afgelopen weken hebben er toe geleid dat er nog meer spanning op het toelaten van uit-fans is komen te staan. Dat is op dit moment niet te verantwoorden."

Poll

Begrijpelijk besluit van Feyenoord?

(3773 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws