Genee en Tan 'gauw uitgeluld': 'Persoonlijk klikt het niet, netjes uitgedrukt'

Genee en Tan 'gauw uitgeluld': 'Persoonlijk klikt het niet, netjes uitgedrukt'

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 19:02di 04-06-2019 om 19:02

De kou tussen Veronica Inside-presentator Wilfred Genee en VTBL-collega Humberto Tan blijft in de lucht. De twee troffen elkaar onlangs op een verjaardag, maar hadden niet veel gezelschap aan elkaar, vertelt Genee in zijn Radio Veronica-programma.

De echtgenotes van Tan en Genee raakten met elkaar aan de praat, vertelt de 51-jarige Leeuwarder. "Toen ging Humberto met mijn vrouw praten en ik dacht: laat ik er ook maar bij gaan staan, om het gezellig te houden. Of het dan gewoon niet klikt? Nee, dan worden we het op bepaalde punten niet eens en dan zijn we gauw uitgeluld."

Genee wil echter niet dieper ingaan op zijn onenigheid met Tan. "Nee, dan wordt het te persoonlijk allemaal. Ik waardeer en respecteer de carrière van Humberto, ik respecteer wat hij allemaal heeft gedaan en ik vind dat hij het met RTL Late Night lange tijd heel goed heeft gedaan. Maar persoonlijk klikt het niet. Dat kan toch? En dan druk ik me nog heel netjes uit nu."

Mogelijk heeft het een en ander te maken met gebeurtenissen uit 2010: Genee nam toen alle sportuitzendingen bij RTL voor zijn rekening, ten koste van Tan. Deze weigerde later als presentator van RTL Late Night om beelden aan het toenmalige Voetbal Inside af te staan en wilde Genee en Johan Derksen niet in zijn uitzendingen hebben.

Poll

Welke voetbaltalkshow kijk jij liever?

(4814 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws