'Spelersruil tussen Barça en Atlético moet uitkomst bieden in Griezmann-kwestie'

'Spelersruil tussen Barça en Atlético moet uitkomst bieden in Griezmann-kwestie'

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 19:59di 04-06-2019 om 19:59

Een spelersruil tussen FC Barcelona en Atlético Madrid lijkt in de maak, suggereren diverse Spaanse media. De Catalanen zitten al langere tijd achter Antoine Griezmann aan, terwijl Atlético Madrid belangstelling heeft voor Nélson Semedo.

De rechtsback kwam twee seizoenen geleden over van Benfica en schreef sindsdien het respectabele aantal van 82 officiële wedstrijden op zijn naam. Een onomstreden basisklant was hij echter niet: Semedo moest vaak stuivertje wisselen met Sergi Roberto en zou volgend seizoen gezelschap krijgen van een extra concurrent in de persoon van Moussa Wagué.

Volgens Onda Cero staat Semedo welwillend tegenover een vertrek uit Camp Nou. Diario Sport schrijft dat de Portugees hoog op het lijstje van Atlético Madrid staat: Los Rojiblancos nemen deze zomer afscheid van clubicoon Juanfran en zoeken een nieuwe concurrent voor oud-PSV'er Santiago Arias.

Volgens de sportkrant is een ruildeal tussen de nummers één en twee van de voorbije Primera Division-jaargang een aantrekkelijke optie voor FC Barcelona. Griezmann heeft een clausule van 120 miljoen euro in zijn contract staan, terwijl Semedo voor een gelimiteerd bedrag van honderd miljoen mag vertrekken. Een spelersruil tussen beide clubs zou de onderhandelingen een stuk minder gecompliceerd maken, schrijft Diario Sport.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws