'Op dit moment liggen er acht spelers vast, we willen naar een totaal van zo'n 26'

'Op dit moment liggen er acht spelers vast, we willen naar een totaal van zo'n 26'

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 20:23di 04-06-2019 om 20:23

FC Emmen sloeg dinsdag een belangrijke slag: vedette Anco Jansen verlengde zijn contract en is nog tot medio 2021 aan de Oude Meerdijk te bewonderen. Voorzitter Ronald Lubbers hoopt dat dit de aanzet zal zijn tot nóg meer contractnieuws.

Dat er nog veel werk aan de winkel is voor de Drenten, mag een understatement genoemd worden: zeventien (!) spelers gaan de club sowieso verlaten, terwijl de contracten van Dennis Telgenkamp, Caner Cavlan, Henk Bos, Hilal Ben Moussa, Keziah Veendorp en Zakaria El Azzouzi aflopen. "Op dit moment liggen er acht spelers vast voor het komend seizoen en we willen naar een totaal van zo'n 26, inclusief vier keepers", vat Lubbers samen in gesprek met RTV Drenthe.

De voorzitter heeft een aantal 'pannetjes op het fornuis' gezet. "En die hopen we er binnenkort allemaal af te kunnen halen." Jansen kan de twijfelende spelers mogelijk over de streep trekken, hoopt Lubbers. "Hij is zo belangrijk voor dit team, binnen en buiten het veld. Hij is een soort uithangbord geworden van FC Emmen in de eredivisie. De waardering die hij krijgt van de supporters is ook terug te zien in deze contractverlenging."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat FC Emmen zich opnieuw handhaven volgend seizoen?

(6024 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws