Braziliaans gerucht: Ajax wijst bod van Atlético van 40 miljoen resoluut af

Braziliaans gerucht: Ajax wijst bod van Atlético van 40 miljoen resoluut af

04-06-2019 22:30
82

Atlético Madrid is concreet voor David Neres, zo wordt dinsdag althans gemeld in zijn geboorteland. De Spaanse topclub bracht zelfs al een bod uit op de 22-jarige aanvaller, maar dat is door Ajax resoluut van tafel geveegd.

Volgens de Braziliaanse tak van Yahoo bedroeg het openingsbod van Atlético veertig miljoen euro. Dat vindt de Eredivisie-kampioen dus niet voldoende, maar Neres hoopt dat beide teams alsnog overeenstemming bereiken. De Braziliaanse international zou een stap naar de nummer twee van de Primera Division zelf wel zien zitten.

Ook São Paulo wacht gespannen af. De voormalig werkgever van Neres bedong een doorverkooppercentage toen het de vleugelspeler in 2017 voor zo'n twaalf miljoen aan Ajax verkocht. Atlético-trainer Diego Simeone raakt deze zomer sterspeler Antoine Griezmann kwijt en mikt daarom op nieuwe aanvallende impulsen. Eerder schreef AS al over de interesse van de Madrilenen in de Braziliaan.

Naar verluidt hebben ook Paris Saint-Germain, AC Milan en Everton hun oog laten vallen op Neres, die zich met Brazilië voorbereidt op de Copa América.