Van de Beek adviseert Ajax-talent: 'Niet gek laten maken door meisjes'

Van de Beek adviseert Ajax-talent: 'Niet gek laten maken door meisjes'

04-06-2019 23:45
40

Donny van de Beek steekt de loftrompet over Kenneth Taylor. De 22-jarige middenvelder van Ajax trekt regelmatig op met de jeugdinternational, die in de O19 van de Amsterdammers speelt.

"Ik heb een weg bewandeld die jij ook nog moet bewandelen, waar je heel goed mee op weg bent", zegt Van de Beek in de Talent Tuesday Show van Ajax TV. "In mijn ogen heb je echt de kwaliteiten om Ajax 1 te halen en ik hoop je daar natuurlijk ooit te zien."

"Dan zul je er met je hoofd wel bij moeten blijven en je niet gek laten maken door andere mensen die iets van je willen, of meisjes die op je afkomen. Maar dat zal in jou geval wel meevallen", grapt de Oranje-international. "Ik hoop dat je er komt. Geef er alles voor en dan heb ik er alle vertrouwen in. Succes met je carrière, vriend."

De 17-jarige Taylor is blij met de hulp van Van de Beek, die hij kent via gezamenlijke kennissen. "We praten vaak over dingen. Bijvoorbeeld als ik in een bepaalde situatie zit, waar hij eerder in is gekomen. Dan stel ik hem vragen over wat ik het beste kan doen. Hij heeft al veel wedstrijden gespeeld in Ajax 1, op het hoogste niveau."