VVV-directeur bevestigt: 'Maurice heeft bij mij aangegeven te willen vertrekken'

VVV-directeur bevestigt: 'Maurice heeft bij mij aangegeven te willen vertrekken'

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 06:46wo 05-06-2019 om 06:46

VVV-Venlo zal na vijf seizoenen een nieuwe trainer moeten zoeken. Maurice Steijn is op weg naar Al Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten en heeft assistent Jay Driessen op het oog als reisgezel, bevestigt directeur Marco Bogers tegenover De Limburger.

Datzelfde medium meldde dinsdag al dat Steijn rond was met zijn beoogde nieuwe werkgever en dat hij bereid was om de afwikkeling van zijn tot 2021 doorlopende VVV-contract zelf te financieren. "Maurice heeft bij mij aangegeven naar Al Wahda te willen vertrekken", laat Bogers weten. De club gaat nu met Steijn praten over contractontbinding. "Pas als de afwikkeling van het contract van Maurice rond is, gaan we praten over een eventueel vertrek van Jay Driessen."

De succestrainer uit Den Haag leek vorig seizoen al op weg naar de uitgang van De Koel, maar kwam er niet uit met Feyenoord en besloot toen om alsnog bij te tekenen bij VVV. Hoewel hij inmiddels met zijn gezin naar Noord-Limburg verhuisd is, gaat hij nu dus alsnog het avontuur aan. Steijn leidde VVV in 2017 naar de titel in de toenmalige Jupiler League en hield de club vervolgens twee jaar op rij in de Eredivisie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een grote aderlating voor VVV?

(907 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws