''Batalla final' rond De Ligt: vijf aanbiedingen, topclubs willen duidelijkheid'

''Batalla final' rond De Ligt: vijf aanbiedingen, topclubs willen duidelijkheid'

05-06-2019 07:45
149

De strijd om de handtekening van Matthijs de Ligt wordt binnen afzienbare tijd beslist. Het Spaanse SPORT meldt woensdag dat vijf clubs in de race zijn voor de Ajax-captain; binnen een week verwacht men duidelijkheid. 

Momenteel bereidt De Ligt zich met het Nederlands elftal voor op de halve finale van de Nations League. Donderdagavond wacht een clash met Engeland; drie dagen later volgt de finale óf de verliezersfinale tegen Portugal, dan wel Zwitserland. 

Kort na het toernooi is het de bedoeling dat de verdediger dan eindelijk duidelijkheid verschaft over zijn sportieve toekomst, stelt SPORTVijf Europese topclubs hebben een bod uitgebracht in Amsterdam en wachten op een reactie. Het betreft FC Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, Manchester United en Liverpool. 

Real Madrid mengt zich volgens SPORT niét in de 'batalla final' rond de Ajax-aanvoerder. Bayern München wordt evenmin genoemd. De Ligt en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zouden op dit moment vooral gecharmeerd zijn van de aanbiedingen van Liverpool en PSG.