Entourage Van de Beek in Italië: 'Dat is alles, met Inter speelt er niets'

Entourage Van de Beek in Italië: 'Dat is alles, met Inter speelt er niets'

05-06-2019 10:03
20

De entourage van Donny van de Beek is momenteel in Italië, maar zaakwaarnemer Guido Albers ontkent met klem dat de club daar is om met Inter te onderhandelen over een transfer van de Ajax-middenvelder. Dat laat Albers weten aan Calciomercato.

Eerder deze week kwam het gerucht naar buiten dat Inter zijn zinnen zou hebben gezet op Van de Beek. Inter-directeur Beppe Marotta zou maandagavond zelfs een ontmoeting hebben gehad met de entourage van de middenvelder van Ajax.

Wedden

Meer odds

Albers geeft toe dat zijn mensen in Italië zitten, maar ontkent dat er sprake is van interesse van Inter. "Mijn entourage is in Italië, maar er is geen meeting met Inter. Ik heb een uitstekende relatie met Piero Ausilio (sportief directeur red.), maar ik heb het met hem niet over Van de Beek gehad", aldus Albers. "Mijn medewerkers zijn in Italië aan het werk voor wat jongens uit onze opleiding, dat is alles. Met Inter speelt er niets."

Volgens Calciomercato vindt Inter de Oranje-international wel een interessante speler, maar heeft zijn komst geen prioriteit. Nicolo Barella, Edin Dzeko en Federico Chiesa staan hoger op het verlanglijstje.