Ziyech 'kan en gaat' niets beloven: '25.000, dat zijn er veel, hè'

Ziyech 'kan en gaat' niets beloven: '25.000, dat zijn er veel, hè'

05-06-2019 13:45
86

Hakim Ziyech vindt het mooi dat ruim 26.000 mensen hun handtekening hebben gezet onder een petitie die oproept tot een langer verblijf van de Marokkaanse stilist bij Ajax. Óf hij ook daadwerkelijk kiest voor een extra jaar in Amsterdam, kan en gaat Ziyech echter niet beloven. 

PvdA-policitus Lodewijk Asscher kwam een maand geleden op de proppen met een petitie voor de 26-jarige Ziyech. Meer dan 26.000 mensen steunen de oproep van Asscher, die de Ajax-uitblinker dolgraag ziet blijven. "Dat zijn er veel, hè", reageert Ziyech in gesprek met Ajax Life, geciteerd door fansite Ajax Showtime

"Ik vind het mooi dat iemand zo'n petitie begint en dat zoveel mensen het ondertekenen, maar ik kan en ga niets beloven. Ik ga nu eerst op vakantie en de Afrika Cup spelen. Daarna zie ik wel wat er gebeurt. Dit seizoen heeft me in elk geval geleerd dat je nooit weet hoe het gaat."

Ziyech heeft in de Johan Cruijff Arena nog een contract tot medio 2021. Een jaar geleden stond de international in de belangstelling van AS Roma. Die transfer ging, tot frustratie van de linkspoot en van Ajax, niet door.