Situatie van Kishna baart zorgen: Ricardo heeft het er zelf ook moeilijk mee

Situatie van Kishna baart zorgen: "Ricardo heeft het er zelf ook moeilijk mee"

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 21:50wo 05-06-2019 om 21:50

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk maakt zich zorgen over de situatie van Ricardo Kishna. De aanvaller, die bijna twee jaar geleden zijn laatste wedstrijd speelde, werkte het afgelopen jaar aan zijn herstel. Speelminuten in de hoofdmacht van ADO bleven uit.

"We hopen allemaal dat het goedkomt, we gunnen het hem zo", zegt Groenendijk in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Op trainingen heb ik momenten gezien waarop ik zijn klasse herkende, maar het laatste stapje zetten is het lastigste. Wedstrijdfit worden, dat zat er steeds net niet in."

Kishna werd het afgelopen seizoen gehuurd van SS Lazio, net als het seizoen ervoor. "Nu is zijn huurverbintenis weer afgelopen en is het afwachten", aldus Groenendijk. "Ricardo heeft het er zelf ook moeilijk mee. Ik probeerde hem als mentor voor jonge jongens bij de ploeg te betrekken, maar gaandeweg werd dat mentaal voor hem ook steeds zwaarder. Hij wilde spelen, maar dat lukte telkens niet."

In september 2017 raakte Kishna opnieuw zwaar geblesseerd aan zijn knie. Sindsdien kwam hij niet verder dan Jong ADO. In februari van dit jaar zat de 24-jarige aanvaller een keer bij de wedstrijdselectie, maar daar bleef het bij.

Poll

Komt Kishna ooit nog op niveau?

(2506 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws