Update: Groot Hazard-nieuws spoedig verwacht: meer media melden akkoord

Update: Groot Hazard-nieuws spoedig verwacht: meer media melden akkoord

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 16:18do 06-06-2019 om 16:18

Niets lijkt de toptransfer van Eden Hazard nog in de weg te staan. The Guardian pakt woensdagavond uit met het nieuws dat Chelsea en Real Madrid overeenstemming hebben bereikt over de transfersom.

Real betaalt 100 miljoen euro aan Chelsea. Dat bedrag kan de komende jaren door bonussen met enkele miljoenen oplopen. De oversetap van Hazard hing al enige tijd in de lucht. Na de gewonnen Europa League-finale in Baku, precies een week geleden, kondigde de Belgische ster zijn vertrek min of meer aan.

Op dat moment had Real Madrid nog geen akkoord bereikt met Chelsea over de transfersom. Woensdagavond kwam er volgens The Guardian witte rook. De afronding van de megatransfer is een kwestie van tijd, aangezien Hazard zijn jawoord al heeft gegeven aan Real.

Hazard verlaat Chelsea na zeven succesvolle jaren. In dienst van The Blues won hij twee kampioenschappen, één FA Cup en twee Europa League-titels. Real Madrid versterkte zich eerder deze week met Luka Jovic. De Servische spits, die overkwam van Eintracht Frankfurt, kostte 60 miljoen euro. Real heeft ook FC Porto-verdediger Eder Militao al binnen voor 50 miljoen.

Update 6-6, 16.18 uur: Niets lijkt een overgang van Eden Hazard nog in de weg te staan. In navolging van The Guardian melden bijna alle toonaangevende media dat Chelsea en Real Madrid een akkoord hebben bereikt over de transfersom, waaronder Sky Sports. Ook de Belg is er al uit met De Koninklijke. Enkel de officiële aankondiging laat nog op zich wachten. Die wordt nog deze week verwacht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws