Video van Neymar en Braziliaanse vrouw lekt uit: 'Ga je me slaan?'

Video van Neymar en Braziliaanse vrouw lekt uit: 'Ga je me slaan?'

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 10:10do 06-06-2019 om 10:10

Er zijn beelden uitgelekt waarop de Braziliaanse ster Neymar te zien is met de vrouw die hem beschuldigt van verkrachting. Op de beelden is te zien dat de Braziliaanse Najila Trindade Mendes de Souza eerst bovenop Neymar springt, maar hem later enkele klappen uitdeelt. 

Neymar heeft alle beschuldigingen aan zijn adres ontkent en hij stelt slachtoffer te zijn van poging tot afpersing. Beelden die donderdagochtend zijn uitgelekt lijken het verhaal van de Braziliaanse vrouw niet direct te ondersteunen.

Te zien is hoe de vrouw eerst met Neymar op bed springt. Niet veel later staat ze op en begint ze te slaan richting de aanvaller van Paris Saint-Germain. "Nee, nee, nee, nee, nee, sla me niet nee. Nee, je gaat me slaan, toch? Ga je me slaan?", zegt Neymar volgens het Braziliaanse Globo. In de video, die 45 seconden duurt, is inderdaad te zien dat de vrouw enkele klappen uitdeelt.

Fragment uit langere video
De advocaat van de Braziliaanse vrouw laat in een verklaring weten dat het om een fragment gaat van een video die in totaal zeven minuten duurt. Volgens hem had de vrouw de camera bewust aangezet om bewijsmateriaal te verzamelen. "Wat ze mij over die tweede ontmoeting heeft verteld, is dat ze bewijs nodig had van agressie. Neymar zou haar hebben geslagen. Toen ging ze met Neymar de kamer in en nam ze de video op. Ik heb de volledige video nog niet gezien", voegt hij daar aan toe.

In een interview met SBT verklaarde de Braziliaanse vrouw woensdagavond dat ze naar Parijs was afgereisd omdat ze seks wilde met Neymar. De aanvaller van Paris Saint-Germain betaalde de overnachting. Toen Neymar haar in het hotel ontving, zou hij echter agressief zijn geworden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws