'Inter mengt zich in strijd om Eriksen: bod tussen 60 en 70 miljoen moet voldoen'

'Inter mengt zich in strijd om Eriksen: bod tussen 60 en 70 miljoen moet voldoen'

06-06-2019 12:18
48

Inter zou zich na de uitgesproken vertrekwens van Christian Eriksen willen mengen in de strijd om de handtekening van de Deen. Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport zou de middenvelder van Tottenham Hotspur perfect bij Inter passen.

Eriksen sprak woendag tegenover het Deense Ekstrabladet uit dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Real Madrid werd al veelvuldig met de oud-Ajacied in verband gebracht, en aanvankelijk werd gedacht dat alleen Juventus in staat zou kunnen zijn om Eriksen binnen te halen.

La Gazzetta dello Sport stelt echter dat Inter kansen ziet. Topfavoriet Real Madrid lijkt namelijk hard op weg om Chelsea-aanvaller Eden Hazard binnen te halen en is vooral daar mee bezig. Juventus houdt zich ondertussen vooral bezig met de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer.

Volgens de Italiaanse krant moet een bod tussen de zestig en zeventig miljoen euro voldoende zijn om Spurs ervan te overtuigen Eriksen te laten gaan. De Deen heeft nog een contract tot medio 2020 en moet dus deze zomer worden verkocht om te voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uit loopt. Die inschatting is overigens een stuk lager dan het bedrag dat in Engelse berichtgeving wordt genoemd. Daar wordt gerept over een transfersom van 150 miljoen euro.