'PSV wil Ajax en Barça aftroeven en 'in de komende dagen' Palacios vastleggen'

'PSV wil Ajax en Barça aftroeven en 'in de komende dagen' Palacios vastleggen'

06-06-2019 12:51
133

Niet alleen FC Barcelona en Ajax willen Diego Palacios (19), ook PSV hoopt de linksback te kunnen contracteren. Het Spaanse Sport stelt dat de Eindhovenaren hopen de Ecuadoriaan 'in de komende dagen' vast te leggen.

El Mundo Deportivo kwam woensdag met het nieuws naar buiten dat FC Barcelona de Ecuadoriaan, die het afgelopen seizoen op huurbasis speelde voor Willem II, vast wil leggen. De club zou eenzelfde route voor hem in gedachten hebben als Ludovit Reis, die overkomt van FC Groningen.

Wedden

Meer odds

Eerder donderdag werd ook Ajax door het Ecuadoriaanse El Télegrafo genoemd als club die interesse heeft in Palacios. De linksback speelde het afgelopen seizoen dus in de Eredivisie, maar staat onder contract bij het Ecuadoriaanse S.D. Aucas.

Volgens Sport is het echter PSV dat de beste papieren heeft om de linksback daadwerkelijk binnen te halen. Het Spaanse medium stelt dat PSV hoopt dat Palacios 'in de komende dagen' zijn handtekening zal zetten onder een contract. De linksback staat nog wel tot medio 2023 onder contract bij S.D. Aucas.