'Ajax ziet Sinkgraven-opvolger in Palacios: Ecuadoriaan beslist na WK Onder 20'

'Ajax ziet Sinkgraven-opvolger in Palacios: Ecuadoriaan beslist na WK Onder 20'

06-06-2019 13:52
45

Diego Palacios neemt na het WK in Polen een beslissing over zijn toekomst. S.D. Aucas-directeur Danny Walker, die de belangen van de linksback behartigt, heeft al wel enkele gesprekken met FC Barcelona achter de rug. Dat meldt Brabants Dagblad.

Volgens het regionale medium is zeker dat FC Barcelona en Ajax interesse hebben in de jonge linksback. Walker heeft al een paar gesprekken met FC Barcelona achter de rug. Die club heeft voor Palacios de 'Reis-route' in gedachten, waarbij hij in Barcelona B wordt klaargestoomd voor de stap naar het eerste elftal.

Ajax ziet Palacios volgens BD als opvolger van Daley Sinkgraven, die in de belangstelling staat van het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Door zijn goede prestaties op het WK zijn inmiddels echter meer clubs geïnteresseerd geraakt in de diensten van de Ecuadoriaan.

Sport meldde eerder donderdag dat PSV de beste papieren zou hebben om de linksback, die het afgelopen seizoen op huurbasis speelde voor Willem II, binnen te hengelen. De Eindhovenaren zouden hem 'in de komende dagen' willen contracteren. Volgens BD hakt Palacios na het WK de knoop door over zijn toekomst.

Palacios staat zaterdag met Ecuador Onder 20 in de kwartfinale tegenover de Verenigde Staten. De winnaar van die wedstrijd speelt in de halve finale tegen de winnaar van Zuid-Korea - Senegal.