'Neymar en Barça leggen fundering: damage control Real na 'no' van Braziliaan'

'Neymar en Barça leggen fundering: damage control Real na 'no' van Braziliaan'

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 15:28do 06-06-2019 om 15:28

FC Barcelona en Neymar leggen momenteel de fundering voor een hernieuwde samenwerking. Een move van de Spaanse kampioen valt of staat echter met de bereidheid van Paris Saint-Germain om mee te werken aan een transfer, schrijft Diario Sport.

De Catalaanse sportkrant besteed donderdag opnieuw uitgebreid aandacht aan een mogelijke terugkeer van Neymar. De 27-jarige aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Barça en het feit dat hij Real Madrid al afwees is goed ontvangen in Camp Nou. Volgens Sport was De Koninklijke wel degelijk van plan om Neymar in te lijven.

Net als Barça hoopte Real dat de verstoorde relatie met Kylian Mbappé PSG zou dwingen om Neymar te verkopen. Dat Neymar 'nee' zei was tegen het zere been van voorzitter Florentino Perez. Die lekte vervolgens naar de media dat het aantrekken van de Braziliaanse ster een te groot risico is. Dat is echter niets meer dan damage control en Eden Hazard wordt gezien als een troostprijs.

Neymar heeft met zijn actie in één klap het Barça-bestuur overtuigd dat een terugkeer mogelijk is. Hij geniet bovendien de steun van de kleedkamer. Zo is hij nog altijd goed bevriend met Lionel Messi en Luis Suarez.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws