'Kogel door de kerk: Van Geel is eruit en keert terug naar Willem II'

'Kogel door de kerk: Van Geel is eruit en keert terug naar Willem II'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 13:58vr 07-06-2019 om 13:58

Martin van Geel is de nieuwe algemeen directeur van Willem II. Dat melden het Brabants Dagblad, Algemeen Dagblad en Voetbal International vrijdag. Van Geel treedt per 1 juli in dienst.

Van Geel is nu nog technisch directeur van Feyenoord. Bij de Rotterdamse club vertrekt hij binnenkort. Van Geel begon in 1977 zijn loopbaan als voetballer bij Willem II. Daarna speelde de 58-jarige Goirlenaar bij Ajax, Roda JC en Feyenoord, om zijn actieve carrière af te sluiten in Tilburg. Later begon hij bij dezelfde club als technisch directeur.

Na periodes bij AZ, Ajax en Roda JC belandde Van Geel in 2011 bij Feyenoord. In De Kuip wonnen de Rotterdammers onder zijn leiding onder meer twee keer de KNVB Beker en het landskampioenschap in 2017. Door de aanhoudende kritiek van de achterban besloot hij de deur bij Feyenoord na acht jaar achter zich dicht te trekken.

Het was geen geheim dat Willem II en Van Geel de laatste tijd onderhandelden over een nieuwe samenwerking. Hannover 96 en Club Brugge leken nog even naar hem te hengelen, maar de Duitse en Belgische club vormen geen beletsel. Van Geel kon er na verluidt technisch directeur worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws