'PSG gaat all-in: 75 miljoen in vijf seizoenen voor De Ligt, 90 miljoen voor Ajax'

'PSG gaat all-in: 75 miljoen in vijf seizoenen voor De Ligt, 90 miljoen voor Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 14:18vr 07-06-2019 om 14:18

Paris Saint-Germain lijkt vol gas te geven voor Matthijs de Ligt. Het Catalaanse SPORT meldt vrijdag dat Matthijs de Ligt een spectaculair voorstel heeft gekregen van de Franse kampioen.

PSG zou De Ligt 'koste wat kost' naar Parijs willen halen. Om dat voor elkaar te krijgen, zet de club grof geschut in. De laatste dagen zouden de onderhandelingen tussen PSG, Ajax en het kamp-De Ligt intensiever zijn geworden. De Franse topclub gelooft inmiddels serieus in de kansen om de verdediger van Ajax en het Nederlands elftal voor de neus van FC Barcelona weg te kapen.

De kansen van PSG zijn volgens SPORT gegroeid door twee factoren: de 'fantastische relatie' tussen de nieuwe technisch directeur Leonardo en zaakwaarnemer Mino Raiola én het vooruitzicht van De Ligt om ongekend te cashen. In het Parc des Princes ligt een vijfjarig contract klaar ter waarde van 75 miljoen euro. De Ligt kan dus jaarlijks 15 miljoen euro gaan opstrijken.

Met het spectaculaire voorstel overtreft PSG álle voorwaarden die door Barcelona zijn geschetst. De Catalanen bieden naar verluidt vijf à zeven miljoen per jaar minder. Ook Ajax zou er beter vanaf komen bij PSG, dat bereid is een transfersom van 90 miljoen euro te betalen. Tien miljoen daarvan bestaat uit bonussen. Barça bood 75 miljoen aan de Amsterdamse club.

Poll

Moet De Ligt voor PSG kiezen?

(9958 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws