Geen vakantie voor Van Geel: td na vertrek bij Feyenoord aan de slag bij Willem II

Geen vakantie voor Van Geel: td na vertrek bij Feyenoord aan de slag bij Willem II

07-06-2019 15:06
72

Nieuws uit Tilburg: Martin van Geel keert terug bij Willem II. De 58-jarige Goirlenaar diende de Tricolores al tussen 1995 en 2002, waarna hij werkzaam was bij achtereenvolgens AZ, Ajax, Roda JC en Feyenoord.

Van Geel maakte onlangs bekend dat hij Feyenoord per 1 juli verlaat. Op diezelfde datum wordt hij gepresenteerd en treedt hij officieel in dienst bij Willem II. Van Geel zal bij de Tilburgers fungeren als algemeen directeur en samen met technisch directeur Joris Mathijsen het beleid vormgeven.

De ex-middenvelder van de Tricolores is na zeventien jaar weer 'thuis'. "Als oud-speler en voormalig technisch directeur van deze prachtige club, is het op dit moment in mijn carrière een zeer mooie stap om als algemeen directeur aan de slag te gaan", laat hij weten via de officiële kanalen.

Jan van de Laak, voorzitter van de Tilburgse raad van commissarissen, is tevreden dat de 'ervaren bestuurder' terug is in het Koning Willem II Stadion. "We hebben er alle vertrouwen in dat Martin de club, samen met Joris, door de volgende fase naar het niveau van een ambitieuze en stabiele Eredivisieclub zal loodsen."