Update: United heeft eerste zomeraanwinst binnen: rappe aanvaller tekent

Update: United heeft eerste zomeraanwinst binnen: rappe aanvaller tekent

12-06-2019 20:00 Laatste update: 20:00
18

Manchester United heeft zijn eerste aanwinst voor het seizoen 2019/2020 binnen. Daniel James maakt de overstap van Swansea City, laat de Championship-club uit Wales vrijdag weten via de officiële kanalen.

Beide clubs hebben een akkoord bereikt, terwijl ook James zelf rond is met The Mancunians, laat Swansea City weten. De 21-jarige aanvaller heeft bovendien al zijn medische keuring doorstaan. Hoeveel Manchester United gaat overmaken, laat men in het midden. De nummer zes van het voorbije Premier League-seizoen heeft de deal inmiddels bevestigd, maar laat zich evenmin uit over de details van de transfer.

Engelse media speculeerden de voorbije weken over een bedrag van zeventien miljoen euro. De tweevoudig international van Wales , die dit seizoen pas zijn competitiedebuut namens The Swans maakte, had nog een contract tot medio 2020.

Update 12-6, 20.00 uur: Manchester United heeft de komst van de razendsnelle vleugelspeler Daniel James bevestigd. De 21-jarige Welshman zette woensdag zijn handtekening onder een contract op Old Trafford. Swansea City ontvangt naar verluidt zeventien miljoen euro. James beleefde dit seizoen zijn doorbraak in het Championship met vier goals en zeven assists in 33 duels. Hij is de eerste zomeraanwinst van The Mancunians.