'CAS grijpt in: zaakwaarnemer De Ligt mag toch zaken doen in transferzomer'

'CAS grijpt in: zaakwaarnemer De Ligt mag toch zaken doen in transferzomer'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 21:38vr 07-06-2019 om 21:38

Mino Raiola lijkt zich deze zomer toch bezig te kunnen gaan houden met het afhandelen van transfers. Het CAS gaat de schorsing van de zaakwaarnemer van Matthijs de Ligt opheffen, meldt The Daily Mail.

In mei van dit jaar werd Raiola door de FIFA voor drie maanden geschorst, waardoor hij transfers tot 9 augustus niet zelf af zou kunnen handelen. Volgens The Daily Mail zal het CAS de schorsing echter opheffen, waardoor Raiola gewoon zaken kan gaan doen. Het CAS heeft overigens nog geen officiële uitspraak gedaan.

Raiola zou in eerste instantie alleen door de Italiaanse bond worden geschorst, maar de FIFA nam de schorsing in mei van dit jaar over. Waar hij precies voor is geschorst, is nog altijd niet precies duidelijk. Volgens de Italiaanse bond heeft het te maken met de transfer van Gianluca Scamacca naar PSV in 2015. Die transfer zou niet volgens de regels zijn gegaan.

Naast De Ligt behartigt Raiola ook de zaken van grote spelers als Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Gianluigi Donnarumma en PSV-aanvaller Hirving Lozano.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws