Koeman laat basiskrachten aangepast programma volgen in aanloop naar finale

Koeman laat basiskrachten aangepast programma volgen in aanloop naar finale

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 23:11vr 07-06-2019 om 23:11

De spelers die donderdagavond in de basis stonden in de halve finale van de Nations League tegen Engeland volgden vrijdag een aangepast programma richting de finale. Dat schrijft De Telegraaf.

Het Nederlands elftal trainde vrijdag achter gesloten deuren. De formatie van Ronald Koeman bereidt zich de komende dagen voor op de finale van de Nations League tegen Portugal. De basisspelers van donderdag volgen in aanloop naar de eindstrijd een aangepast programma, weet De Telegraaf.

Oranje had in Guimaraes uiteindelijk een verlenging nodig om Engeland op de knieën te krijgen. Na een lang en slopend seizoen hadden enkele spelers last van kramp. Portugal plaatste zich een dag eerder wél in negentig minuten voor de eindstrijd (3-1 tegen Zwitserland). De Portugezen hebben bovendien een dag langer om te herstellen.

Daarom koos Koeman ervoor de basisspelers van donderdag een aangepast programma te laten volgen. Oranje traint zaterdag nog in het Estádio do Dragão, waar zondag de finale wordt gespeeld.

Lees meer over: Nederland Nederland

Poll

Gaat Nederland de Nations League winnen?

(25178 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws