'Arsenal wil met heimwee kampende Rode Duivel voor 30 miljoen inlijven'

'Arsenal wil met heimwee kampende Rode Duivel voor 30 miljoen inlijven'

08-06-2019 09:48
21

Arsenal is nadrukkelijk in de markt voor Yannick Carrasco. De Premier League-topclub wordt al enige tijd in verband gebracht met de Rode Duivel, maar pakt nu door, zo meldt althans La Gazzetta dello Sport.

Carrasco wil dolgraag terugkeren op de Europese velden en heeft een transferverzoek ingediend bij het Chinese Dalian Yifang. De 25-jarige vleugelaanvaller was in beeld bij diverse Europese clubs, maar Arsenal is het meest concreet. Volgens de Italiaanse sportkrant stevenen beide clubs af op een akkoord. The Gunners zijn bereid om zo'n 25 tot 30 miljoen euro te betalen.

Carrasco speelde eerder bij AS Monaco en Atlético Madrid, voordat hij begin 2018 een avontuur aanging in China. De Belg kreeg echter al snel heimwee naar Europa. Ook Internazionale en AC Milan toonden interesse, maar naar verluidt wil Carrasco het liefst naar Arsenal.

De Londense club speelt al enkele jaren geen rol meer in de titelstrijd in de Premier League. Eind mei werd Donny van de Beek door The Times nog in verband gebracht met Arsenal.