Engels gerucht: 'Real zit niet stil en wil na Hazard een ruildeal voor Pogba'

Engels gerucht: 'Real zit niet stil en wil na Hazard een ruildeal voor Pogba'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 11:53za 08-06-2019 om 11:53

Real Madrid heeft na de afgeronde transfer van Eden Hazard zijn pijlen gericht op Paul Pogba. De Franse middenvelder van Manchester United moet het sterrenensemble van De Koninklijke komen versterken en geruchten in Engeland stellen dat de Madrilenen al weten hoe ze voor Pogba willen gaan betalen.

Real denkt namelijk twee vliegen in één klap te kunnen slaan. De Koninklijke wil van Gareth Bale af en denkt de Welshman in te kunnen zetten als ruilmiddel, schrijft The Daily Mirror. Op die manier hoeven de Madrilenen niet wederom diep in de buidel te tasten om een speler aan te trekken en kan het hoge salaris van Bale van de loonlijst worden afgestreept.

Pogba zou ruim 140 miljoen euro moeten kosten, maar die prijs kan dus gedrukt worden als Real Madrid Manchester United er van weet te overtuigen dat de Engelsen Bale moeten overnemen. De linkspoot, die in het verleden voor Tottenham Hotspur en Southampton in de Premier League uitkwam, is uit de gratie gevallen bij Zinedine Zidane en kwam in de laatste drie officiële wedstrijden van Real niet in actie.

The Independent meent overigens dat niet Pogba, maar Christian Eriksen transferprioriteit nummer één is voor De Koninklijke. De Deense oud-Ajacied liet onlangs doorschemeren dat hij na zes jaar Tottenham Hotspur toe is aan een nieuwe uitdaging. Naar verluidt verwacht Real Madrid dat een transfer van Eriksen gemakkelijker te realiseren is dan een deal met Pogba.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Real Madrid een goede club zijn voor Pogba?

(6062 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws