'RKC kan na één seizoen cashen voor international: Toulouse klopt aan in Waalwijk'

'RKC kan na één seizoen cashen voor international: Toulouse klopt aan in Waalwijk'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 12:17za 08-06-2019 om 12:17

Promovendus RKC Waalwijk dreigt rechtsback Juriën Gaari al na één seizoen alweer kwijt te raken. De international van Curaçao werd afgelopen zomer opgepikt bij Kozakken Boys en maakte veel indruk tijdens de 45 officiële wedstrijden waarin hij in actie kwam.

Gaari pakte tijdens de play-offs om promotie/degradatie uit met de winnende goal tegen Excelsior en een assist tijdens de 4-5 overwinning bij Go Ahead Eagles. Volgens RTL Nieuws is dit niet onopgemerkt gebleven bij clubs uit binnen- en buitenland: het Franse Toulouse zou al contact hebben gezocht met de Waalwijkers, terwijl er ook belangstelling is vanuit de Eredivisie en de Tweede Bundesliga. PEC Zwolle lijkt één van de Nederlandse gegadigden te zijn, beweert fanaccount Forza PEC Zwolle althans.

De 25-jarige vleugelverdediger heeft de komende weken de gelegenheid om zich in de kijker te spelen: Gaari behoort tot de selectie van Curaçao tijdens de Gold Cup. De ploeg van bondscoach Remko Bicentini zit in een poule met Jamaica, Honduras en El Salvador. Mocht Gaari een transfer afdwingen, dan houdt RKC er een transfersom aan over: de rechtsback heeft in Waalwijk nog een contract tot de zomer van 2021.

Poll

Gaat RKC zich volgend seizoen handhaven?

(4519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws