Griezmann onthult: Ik weet al waar ik volgend seizoen speel

Griezmann onthult: "Ik weet al waar ik volgend seizoen speel"

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 07:26zo 09-06-2019 om 07:26

De toekomst van Antoine Griezmann is voer voor speculatie in Spaanse media, maar volgens de 28-jarige Fransman is zijn volgende bestemming al bekend. Hij wil desondanks niet zeggen waar hij komend seizoen actief is.

"Ik weet al waar ik volgend seizoen speel", liet Griezmann aan duidelijkheid niets te wensen over in gesprek met Telematin. "Ik kan niet zeggen dat het Miami is, maar ik weet wel dat ik daar over zeven jaar zal spelen", grapt de linkspoot, verwijzend naar de club van zijn idool David Beckham.

Griezmann kondigde vorige maand zijn vertrek bij Atlético Madrid aan. De aanvaller leek hard op weg naar FC Barcelona, zeker toen de Catalanen bevestigden dat beide partijen in gesprek zijn. Niet veel later ontstond echter twijfel. Griezmann maakte zich vorig jaar niet bij iedereen in Camp Nou geliefd door de Spaanse kampioen op het allerlaatste moment af te wijzen.

Met name de kopstukken in de kleedkamer van Barça zien meer in een terugkeer van Neymar, benadrukt Sport opnieuw. De Braziliaan is echter beduidend duurder. Griezmann kan door een transferclausule voor 120 miljoen euro vertrekken bij Atlético.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws