'Manchester United praat met Real Madrid en wil 60 miljoen winst maken op Pogba'

'Manchester United praat met Real Madrid en wil 60 miljoen winst maken op Pogba'

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 11:59zo 09-06-2019 om 11:59

Real Madrid heeft de gesprekken met Manchester United over een transfer van Paul Pogba geopend, meldt The Sun. Volgens het dagblad zijn The Mancunians vastbesloten om winst te maken op de 26-jarige Fransman.

Pogba kwam in de zomer van 2016 voor 105 miljoen euro over van Juventus, destijds een wereldwijd transferrecord. Volgens The Sun heeft de nummer zes van de voorbije Premier League-jaargang nu een vraagprijs van liefst 168 miljoen euro in gedachten.

Het eerste onderhoud met Real Madrid is al achter de rug, weet de boulevardkrant. Enkele vertegenwoordigers van De Koninklijke waren onlangs al in Engeland om de transfer van Eden Hazard af te ronden en maakte van de gelegenheid gebruik om over Pogba te praten. Of Real Madrid aan de financiële wensen van Manchester United kan en wil voldoen, zal nog moeten blijken.

De komst van Pogba zou voor Real Madrid het volgende wapenfeit in een toch al turbulente transferzomer zijn. De nummer drie van de Priemra Division versterkte zich al met Rodrygo Goes, Eder Militão, Luka Jovic en Hazard. Ook Olympique Lyon-back Ferland Mendy lijkt hard op weg naar het Estadio Santiago Bernabeu.

Poll

Zou Real Madrid een goede club zijn voor Pogba?

(6062 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws