Mourinho had weddenschap over Hoogendijk: 'Hij schatte mij beetje laag in'

Mourinho had weddenschap over Hoogendijk: 'Hij schatte mij beetje laag in'

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 14:15zo 09-06-2019 om 14:15

Anouk Hoogendijk was eerder deze week in Parijs voor de opening van het WK voetbal voor vrouwen. Daar stond de de 103-voudig Oranje-international oog in oog met een karrenvracht aan grootheden uit de voetbalwereld.

Emile van de Sande
HILVERSUM

"Ik vind de ontwikkeling in het vrouwenvoetbal echt geweldig. Het wordt eindelijk als volwaardig gezien", zegt Hoogendijk in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik was deze week in Frankrijk en alle toppers van de wereld waren daar: Mourinho, Drogba, Roberto Carlos, Káká, Verón, Casillas, Puyol. Ze waren daar niet omdat het een verplicht nummertje was, maar omdat ze bij de start van het WK wilden zijn. Het leeft gewoon echt."

Hoogendijk sprak met al haar 'helden van vroeger'. "We hebben zelfs nog een toernooi gespeeld met elkaar. Het was echt heel bijzonder. Ik heb met heel veel een praatje gemaakt, want het hele hotel zat vol met legends. Het gaat over van alles. Wat vind je van de Nederlandse voetballers, daar had ik het met Mourinho vooral over", stelt de oud-speelster van FC Utrecht, Ajax en Arsenal.

Mourinho had met oud-spits Nuno Gomes zelfs een weddenschap over het aantal interlands dat ze speelde. "Ze schatten me wel een beetje laag in", lacht Hoogendijk.

Bekijk hieronder het hele interview met Hoogendijk, onder meer over de weddenschap tussen Mourinho en Gomes:

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws