'Poging twee van PSV: belangstelling voor Portugese sneltrein van Leipzig'

'Poging twee van PSV: belangstelling voor Portugese sneltrein van Leipzig'

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 15:49zo 09-06-2019 om 15:49

Vleugelaanvaller Bruma is opnieuw op de radar verschenen bij PSV. Het Portugese sportprogramma TVI24 meldt dat dit weekend. Bruma (24) zat afgelopen jaar vooral op de bank bij zijn club RB Leipzig. 

Bruma - volledige naam: Armindo Tué Na Bangna - stond eerder al eens in de belangstelling van PSV. Twee zomers geleden koos de buitenspeler voor een avontuur in de Bundesliga. Bij Leipzig stond de international dit seizoen slechts zes keer in de basis in competitieverband. 

TVI24 meldt dat PSV heeft vernomen dat Bruma bij een goed bod mag vertrekken uit Leipzig. De nummer drie van Duitsland verlangt naar verluidt zo'n 10 miljoen euro voor Bruma. 

PSV moet deze zomer waarschijnlijk op zoek naar twee nieuwe buitenspelers. Zowel Hirving Lozano als Steven Bergwijn wordt gelinkt aan een transfer naar het buitenland. SSC Napoli is in de markt voor Lozano, terwijl Bergwijn in de belangstelling staan van onder meer Ajax en Tottenham Hotspur. 

Bruma heeft zeven interlands namens Portugal op zijn naam staan. De dribbelaar behoort niet tot de Nations League-selectie van het land. Zondagavond neemt Portugal het in de finale van het toernooi op tegen Oranje. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws