'Ik val sowieso op, ben de enige speelster ter wereld die met veel make-up speelt'

'Ik val sowieso op, ben de enige speelster ter wereld die met veel make-up speelt'

09-06-2019 18:35
39

Shanice van de Sanden is één van de sterspeelsters van de Oranjevrouwen, maar valt niet alleen op door haar spel. De haardracht van de 26-jarige aanvalster was de afgelopen dagen onderwerp van gesprek. Zelf moet ze er om lachen.

Van de Sanden heeft zichzelf een pantercoupe laten aanmeten voor het WK in Frankrijk. "Ik heb vooral heel veel positieve reacties gehad, maar er zijn ook mensen die zeggen. Kijk dat nou. Doet ze zeker om aandacht te krijgen. Nee joh. Ik dacht gewoon: het WK begint dus ik doe iets speciaals", reageert ze tegenover het Algemeen Dagblad. "Dit vind ik gewoon mooi. Dit is wie ik ben. Ik houd van aparte dingen. Ik heb roze haar gehad. Paars, blond en nu dit."

Geen moment ligt Van de Sanden wakker van de extra aandacht. "Ik val sowieso wel op. Ik ben de enige speelster ter wereld die met veel make-up speelt", stelt de snelle vleugelaanvalster, die in clubverband uitkomt voor Champions League-winnaar Olympique Lyon. "Ik vind het helemaal niet erg als ik aandacht krijg. Ik kan daar wel van genieten en haal er juist extra energie uit. Dat had ik eerder nooit gehad, maar ik ben blij toe dat ik niet verkramp."

Voor de Oranjevrouwen begint het WK maandag met een groepswedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt in Le Havre.