'Onderhandelingen PSV en Napoli muurvast door vraagprijs van 50 miljoen euro'

'Onderhandelingen PSV en Napoli muurvast door vraagprijs van 50 miljoen euro'

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 18:54zo 09-06-2019 om 18:54

De onderhandelingen tussen Napoli en PSV over Hirving Lozano zitten muurvast. Dat meldt de lokale krant Cronache di Napoli. Het grootste struikelblok: de vraagprijs van de Eindhovense club.

PSV eist naar verluidt 50 miljoen euro voor Lozano. Dat is Napoli te gortig. De Italianen hebben ettelijke miljoenen over voor de Mexicaanse aanvaller, maar de huidige vraagprijs is wat hen betreft onbespreekbaar. Lozano wil zelf graag naar Napels verhuizen, klinkt het.

Achter de rug van PSV om zouden Lozano en Napoli zelfs al hebben gesproken over een zomertransfer. In Stadio San Paolo ligt een vijfjarig contract klaar voor de 23-jarige aanvaller. Als Lozano zijn handtekening zet, gaat hij 2,7 miljoen euro per seizoen verdienen. Dat is exclusief bonussen.

Napoli hoopt dat zaakwaarnemer Mino Raiola zijn Mexicaanse cliënt een duwtje in de richting van Italië kan geven. Carlo Ancelotti, trainer van de nummer twee van de Serie A, is naar verluidt een groot bewonderaar van Lozano. Op dit moment kampt hij met een knieblessure, waardoor de Gold Cup met Mexico deze zomer aan zijn neus voorbij gaat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws