Speculatie over Turkse transfer Janssen: 'Er zijn onderhandelingen gevoerd'

Speculatie over Turkse transfer Janssen: 'Er zijn onderhandelingen gevoerd'

09-06-2019 19:15
22

Vincent Janssen koerst af op een terugkeer naar Istanbul. Fenerbahçe zou de Nederlandse spits van Tottenham Hotspur op de korrel hebben. Volgens TRT Spor-journalist Fatih Dogan is een reünie tussen speler en club in de maak. 

"Fenerbahçe heeft onderhandelingen gevoerd met Janssen en zijn management. Ze willen hem terug, een transfer lijkt realistisch", zei Dogan dit weekend in een voetbalshow op de Turkse televisie. 

Wedden

Meer odds

Janssen (24) speelt sinds medio 2016 voor Spurs. Na een matig debuutseizoen in Noord-Londen werd de aanvaller aan de kant gezet door manager Mauricio Pochettino. Janssen kreeg te horen dat hij kon vertrekken. In september werd de 17-voudig Oranje-international verhuurd aan Fenerbahçe. Een voetblessure zorgde ervoor dat Janssen in dienst van de Turkse grootmacht slechts 16 keer in actie kwam. 

Bij de start van dit seizoen kreeg de oud-speler van AZ en Almere City niet eens een rugnummer toebedeeld bij Tottenham. In de tweede seizoenshelft deed Pochettino toch weer een beroep op Janssen, maar zijn situatie bij de verliezend Champions League is nog altijd uitzichtloos. Janssen heeft nog een contract voor één seizoen.