Dramatische entree voor Van de Beek: Ja, klote. Dat is zuur natuurlijk

Dramatische entree voor Van de Beek: "Ja, klote. Dat is zuur natuurlijk"

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 07:05ma 10-06-2019 om 07:05

Oranje-international Donny van de Beek had zich zondagavond heel wat anders voorgesteld van zijn invalbeurt tegen Portugal. Amper een minuut na zijn entree scoorde Gonçalo Guedes.

"Ja, klote. Ik kom in het veld en hij ligt al in het mandje. Dat is zuur natuurlijk", zegt Van de Beek tegen Veronica Inside. Op de vraag of Oranje een spits miste, antwoordt hij: "Dat weet ik niet, maar ik snap je punt. In de eerste helft hadden we dat af en toe wel nodig, op andere momenten lukte het wel. Dat is dubbel. We wisten van tevoren dat Portugal een ploeg heeft die wacht op dat ene momentje. Ze hoeven niet geweldig te spelen om een goal te maken."

Van de Beek verlaat Porto ondanks de 1-0 nederlaag in de finale van de Nations League met opgeheven hoofd. "We hebben heel veel mogelijkheden en veel kwaliteiten. Het kon beter, zo denken de meeste mensen erover. Maar ik denk dat we wel positief kunnen zijn. We gaan ons richten op de EK-kwalificatie", besluit de 22-jarige middenvelder van Ajax en het Nederlands elftal. In september wacht een uitwedstrijd tegen Duitsland, de nummer twee van de groep.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws