'Ik was slordig en ben kritisch op mezelf, maar we moeten ook niet overdrijven'

'Ik was slordig en ben kritisch op mezelf, maar we moeten ook niet overdrijven'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 07:20ma 10-06-2019 om 07:20

Denzel Dumfries speelde een ongelukkige Nations League-finale, geeft hij toe. De rechtsback was naar eigen zeggen slordig aan de bal, maar wil het niet groter maken dan het is.

"Verschrikkelijk balen", zegt Dumfries tegen Voetbal International over de 1-0 nederlaag tegen Portugal. "Als je ziet waar we vandaan komen en hoe we het gedaan hebben, dan baal je als een stekker dat het in de laatste wedstrijd niet lukt."

Over zijn eigen optreden kon de PSV'er niet tevreden zijn. "Bij vlagen was ik slordig aan de bal. Bepaalde ballen moesten natuurlijk beter. Ik ben kritisch op mezelf, maar we moeten ook niet overdrijven. Een finale is een wedstrijd op zich, van beide kanten was het niet hoogstaand. Maar oké, zolang er niks aan de hand is moet je gewoon doorgaan. Ik heb veel geleerd deze finale."

Dumfries blijft positief. "Het biedt houvast dat we van van ver zijn gekomen, want we weten wat de stemming was in Nederland. Het zou jammer zijn als we dat allemaal vergeten. We hebben een fantastische reeks neergezet."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws