Ajax-vertrek niet aan de orde: 'Ik besef dat ik beter kan en moet presteren'

Ajax-vertrek niet aan de orde: 'Ik besef dat ik beter kan en moet presteren'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 08:10ma 10-06-2019 om 08:10

Kasper Dolberg is niet van plan Ajax te verlaten. Dat laat de 21-jarige spits weten aan het Deense Bold. Hij wil in de voorbereiding een goede start maken.

Ajax won de Nederlandse dubbel en was seconden verwijderd van de Champions League-finale, maar Dolberg kende persoonlijk een matig seizoen. "Natuurlijk had ik graag meer gespeeld en meer doelpunten gemaakt, maar je moet het grotere plaatje zien. Het belangrijkste is wat we als team hebben gedaan. Dat was echt goed", laat de spits weten in Denemarken.

Een vertrek uit Amsterdam is wat Dolberg betreft niet aan de orde. "Het is een kwestie van beter presteren. Ik besef dat het kan en moet, dus volgend seizoen moet ik heel goed zijn. Ik heb er vertrouwen in. Ik voel me goed bij Ajax en heb een goede relatie met iedereen binnen de club."

Na de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Georgië (maandag) gaat Dolberg op vakantie. Door het WK in Rusland kon hij er vorig jaar maar één weekje tussenuit. "Ik heb een lange vakantie nodig en dan ben ik er klaar voor. De afgelopen twee jaar ben ik steeds met blessures aan de voorbereiding begonnen. Dit keer wil ik een goede start maken", besluit hij.

Poll

Wordt Dolberg volgend seizoen weer eerste spits bij Ajax?

(2435 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws