'Transfervrije Robben wordt aangeboden en kan kwartet volmaken'

'Transfervrije Robben wordt aangeboden en kan kwartet volmaken'

10-06-2019 10:25
47

Arjen Robben komt na Engeland, Spanje en Duitsland mogelijk terecht in Italië. De aanvaller van Bayern München is afgelopen week aangeboden bij SS Lazio.

Althans, dat meldt het Italiaanse Calciomercato. Robben is deze zomer transfervrij en nog altijd is zijn toekomst niet duidelijk. Grofweg zijn er drie scenario's: terugkeren naar Nederland, een nieuw avontuur in het buitenland of stoppen. Als Robben daadwerkelijk door zijn entourage is aangeboden bij Lazio, ligt het voor de hand dat hij nog niet klaar is met voetballen. Het is niet duidelijk of Lazio oren heeft naar de komst van Robben.

De 35-jarige Robben speelde eerder voor FC Groningen, PSV, Chelsea en Real Madrid, waardoor hij met een transfer naar Lazio het kwartet aan grote competities vol heeft. De aanbieding doet volgens Calciomercato denken aan het vertrek van Miroslav Klose naar Lazio. De Duitse spits kwam in 2011 over van Bayern München en sloot zijn carrière vijf jaar later af in Rome. Robben was afgelopen seizoen goed voor vier goals in vijftien competitieduels.