'Van de Beek heeft zinnen gezet op Manchester United of Tottenham Hotspur'

'Van de Beek heeft zinnen gezet op Manchester United of Tottenham Hotspur'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 10:50ma 10-06-2019 om 10:50

Donny van de Beek wil het liefst de overstap maken naar Manchester United of Tottenham Hotspur. Dat beweert Marcel van der Kraan van De Telegraaf in Engeland.

Van de Beek heeft zich met zijn uitstekende spel tijdens de Champions League-kwartfinale tegen Juventus en halve finale tegen Tottenham Hotspur in de kijker gespeeld bij een groot aantal Europese topclubs. Manchester United en Tottenham hebben echter de beste papieren, meldt Van der Kraan. De journalist claimt maandag dat de voorkeuren van de 22-jarige middenvelder duidelijk zijn.

'Van de Beek heeft zijn zinnen gezet op de Premier League. Hij is een echte Premier League-speler met een Ajax-opleiding. Hij kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten", zegt Van der Kraan bij het Engelse talkSPORT. "Hij wil naar Manchester United of Spurs. Zijn zaakwaarnemer (Guido Albers. red.) zegt ook dat, als de interesse uit Engeland concreet wordt, het in het straatje van Van de Beek zou passen.

Naast United en Spurs werden de laatste weken ook Real Madrid, FC Barcelona en Borussia Dortmund in verband gebracht met de Ajax-uitblinker. In zowel de halve finale als de finale van de Nations League viel Van de Beek na ongeveer een uur spelen in.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Welke club past beter bij Van de Beek?

(3946 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws