Kraay: Tóch denk ik dat Van de Beek het voor de Kerst van hem gaat winnen

Kraay: "Tóch denk ik dat Van de Beek het voor de Kerst van hem gaat winnen"

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 12:26ma 10-06-2019 om 12:26

Hans Kraay Jr. verwacht dat Donny van de Beek het in het Nederlands elftal op termijn gaat winnen van Marten de Roon. De analist ziet het toekomstige middenveld van Oranje mét Van de Beek al helemaal voor zich.

Overigens is Kraay wel lovend over de prestaties van De Roon. "In Italië is hij fantastisch, in het Nederlands elftal uitstekend en tóch denk ik dat Van de Beek het voor de Kerst van hem gaat winnen", zegt hij bij FOX Sports. Ronald de Boer plaatst een kanttekening. "Ik ben het wel met je eens, maar dan ga je op tactisch gebied wel een ander spelletje spelen. Nog aanvallender."

Kraay: "Zie je het niet zitten dat Frenkie de Jong speelt als controleur, Wijnaldum iets daarvoor en Van de Beek als 'tien'? Dan heb je toch een heerlijk middenveld?", vraagt Kraay aan De Boer, die het opneemt voor De Roon. "Wat mij opvalt: hij zit tussen elke afvallende bal met zijn voet. Dat heb je wel nodig, een jongen die bij balverlies daar op gefocust is. Dat heeft hij exceptioneel gedaan deze twee wedstrijden."

Zou jij kiezen voor De Roon of Van de Beek? Stem op de poll en laat je mening achter in de comments!

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Ik zou kiezen voor...

(2556 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws