Van Polen: 'Ik heb er negatieve reacties op gehad van de club, was niet netjes'

Van Polen: 'Ik heb er negatieve reacties op gehad van de club, was niet netjes'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 17:47ma 10-06-2019 om 17:47

Bram van Polen kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn nu al beroemde uitspatting, na de laatste wedstrijd voor de winterstop van het afgelopen seizoen. De aanvoerder van PEC Zwolle was 'wel even klaar met dat geile tyfusvoetbal na een kutweek.'

De rechtsback van de ploeg uit Overijssel moet lachen als de uitspraken aangehaald worden in een interview bij FOX Sports. "Daar was niets aan gelogen op dat moment", zegt Van Polen over het bewuste moment. "Zo voelde het toen ook, ik was er echt helemaal klaar mee. En ik snap heel goed dat ik dat toen heb gezegd. Voor jullie (de media, red.) is dat natuurlijk leuk."

"Maar ik weet ook wel dat ik het misschien iets netter moet verwoorden, maar zo ben ik nou eenmaal", vervolgt de aanvoerder van de Blauwvingers zijn verhaal. "Soms flap ik er gewoon uit hoe ik me voel en dit kwam echt uit het onderste van mijn tenen. Ik heb er zeker ook negatieve reactie op gehad, ook vanuit de club, maar ik vind ook wel dat ze dat moeten doen. Ze begrepen het wel, maar het taalgebruik was niet zo netjes."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws