'Real Madrid schakelt tandje bij in jacht op Dias na sterk optreden tegen Oranje'

'Real Madrid schakelt tandje bij in jacht op Dias na sterk optreden tegen Oranje'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 18:51ma 10-06-2019 om 18:51

Real Madrid is overtuigd geraakt van de Portugees Rúben Dias, die veel indruk maakte in de Nations League-finale tegen het Nederlands elftal. De 22-jarige verdediger is in beeld om de defensie van De Koninklijke te versterken, meldt Diario Sport.

Benfica klopte onlangs zelf aan in Madrid om over een transfer van de overbodige Raúl de Tomás te praten. De 24-jarige aanvaller mag voor 35 miljoen euro vertrekken bij Real, weet Marca, terwijl de Portugese topclub in eerste instantie bereid leek om 20 miljoen te betalen. Desondanks waren de onderhandelingen goed op weg, maar inmiddels is de situatie veranderd.

Dias maakte afgelopen week veel indruk in de Nations League met Portugal en Real Madrid ziet hem graag naar het Estadio Santiago Bernabéu komen. Door De Tomás als ruilmiddel in te zetten hoopt de Spaanse grootmacht de transfersom omlaag te brengen. Mocht de mandekker de overstap maken naar Madrid, dan is de kans groot dat Nacho mag vertrekken, schrijft Sport.

Real versterkte zich deze zomer al met Eder Militão en beschikt centraal achterin ook nog over Sergio Ramos en Raphaël Varane. Jesús Vallejo wordt waarschijnlijk verhuurd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws