'Oblak merkt gebrek aan ambitie bij Atlético en zet in op overstap naar droomclub'

'Oblak merkt gebrek aan ambitie bij Atlético en zet in op overstap naar droomclub'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 20:29ma 10-06-2019 om 20:29

Jan Oblak wil volgens ESPN een transfer afdwingen naar Manchester United. De Sloveense goalie van Atlético Madrid is niet tevreden over de huidige stand van zaken in Wanda Metropolitano en hoopt dat een jongensdoom uitkomt door naar United te vertrekken.

Oblak heeft volgens ESPN te kennen geven dat hij twijfelt of Atlético Madrid volgend seizoen nog wel om de prijzen kan meedoen, aangezien spelers als Lucas Hernandez, Diego Godin en Filipe Luis vertrekken en ook Antoine Griezmann volgend jaar niet meer in Wanda Metropolitano zal spelen. Het lijstje opvolgers voor de Fransman dat Oblak onder ogen kreeg stelde hem niet gerust.

Eerder dit jaar tekende Oblak nog een nieuw contract in Madrid, dat hem voor 2023 aan de club bond. De Sloveen is echter dusdanig ontevreden met de handelswijze van Atlético dat hij wil vertrekken en Manchester United lijkt volgens ESPN op het vinkentouw te zitten.

De Engelsen denken er over na om de ontsnappingsclausule van Oblak, die zo'n 130 miljoen euro bedraagt, te activeren. Het één en ander zou in een stroomversnelling terecht kunnen komen als David de Gea, de huidige doelman van United, naar Paris Saint-Germain zou vertrekken. De Franse club zou in De Gea dan weer de opvolger van de vertrekkende Gigi Buffon zien.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws