Telegraaf: PSV laat oog wederom op Bruma vallen, vraagprijs Leipzig te hoog

Telegraaf: PSV laat oog wederom op Bruma vallen, vraagprijs Leipzig te hoog

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 06:51di 11-06-2019 om 06:51

PSV heeft zijn oog wederom laten vallen op de Portugees Bruma, aanvaller van RB Leipizg. Volgens De Telegraaf houden de Eindhovenaren serieus rekening met een vertrek van Steven Bergwijn en Hirving Lozano en hebben ze al contact gezocht met de nummer drie van de Bundesliga.

De vraagprijs van RB Leizpig is echter een heikel punt, stelt de ochtendkrant: deze is hoger dan tien miljoen euro, een bedrag waar de Eindhovenaren vooralsnog niet aan kunnen voldoen. De 24-jarige Portugees kostte de Duitsers twee jaar geleden nog vijftien miljoen euro: PSV had destijds ook interesse in de toenmalige Galatasaray-aanvaller, die dus voor een verhuizing naar Leipzig koos.

PSV heeft voor komend seizoen nog geen versterkingen vastgelegd, maar zal de ploeg aan moeten vullen. Lozano en Bergwijn staan op de nominatie om de vertrekken, terwijl Daniel Schwaab zijn koffers al heeft gepakt. De nummer twee van het voorbije Eredivisie-seizoen heeft in de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger echter 'geen spijkers met koppen kunnen slaan', aldus De Telegraaf.

PSV moet al vroeg weer aan de bak. De tweede voorrondes van de Champions League vangen aan op dinsdag 23 en woensdag 24 juli.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws