Feyenoord afhankelijk van transfer Berghuis: 'Vilhena levert niet hoofdprijs op'

Feyenoord afhankelijk van transfer Berghuis: 'Vilhena levert niet hoofdprijs op'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 08:30di 11-06-2019 om 08:30

Feyenoord heeft dringend behoefte aan nieuwe impulsen in de selectie, maar om budget te creëren moet het wel Steven Berghuis verkopen. Tonny Vilhena zal namelijk niet voor de hoofdprijs vertrekken, vertelt clubwatcher Martijn Krabbendam.

"Vilhena heeft een bepaling in zijn contract dat hij niet echt de hoofdprijs kan opleveren. Bovendien heeft hij nog maar een jaar te gaan", zegt de Voetbal International-verslaggever bij FOX Sports. "Dat schiet niet heel erg op. Jaap Stam heeft hem wel gebeld en gepoogd hem over te halen om nog een jaartje te blijven. Zodat hij straks in januari transfervrij kan tekenen, maar dat is niet gelukt."

Volgens Krabbendam moet Feyenoord 'wellicht zijn beste speler verkopen' om transferbudget te creëren. "Dat zal dan Steven Berghuis zijn. Die heeft zelf ook aangegeven dat hij wel klaar is bij Feyenoord. Iedereen weet dat PSV al een tijdje belangstelling voor hem heeft."

Als de aanvaller vertrekt, heeft Feyenoord al een verlanglijstje klaar. "Dan moet je denken aan transfervrije spelers. Leroy Fer wordt genoemd. En nog een aantal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws