VVV bevestigt vertrek van 'fantastische' Steijn: 'Het is geen onlogische keuze'

VVV bevestigt vertrek van 'fantastische' Steijn: 'Het is geen onlogische keuze'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 17:07di 11-06-2019 om 17:07

VVV-Venlo bevestigt dat Maurice Steijn de overstap maakt naar Al-Wahda. De trainer tekent een contract voor één seizoen. De topclub uit Abu Dhabi maakte de transfer afgelopen weekend al bekend.

In Venlo ziet men Steijn na vijf succesvolle jaren met pijn in het hart vertrekken. "De onderlinge band die we hadden was iets heel bijzonders", zegt algemeen directeur Marco Bogers op de clubsite. "We werkten heel nauw samen en de band is tot op de dag van vandaag geweldig hecht. Natuurlijk is het zonde dat Maurice vertrekt, maar deze kans mogen we hem niet ontnemen."

Ook manager voetbal Stan Valckx gunt Steijn de lucratieve transfer. "Hij heeft de afgelopen jaren laten zien fantastisch te kunnen presteren. Hij is er telkens weer in geslaagd een maximaal resultaat te behalen met zijn staf en zijn spelers. Dat verdient alle lof. Jammer dat hij ervoor kiest VVV te verlaten, maar een nieuwe stap in zijn carrière is geen onlogische keus."

Mogelijk verliest VVV ook assistent-trainer Jay Driessen en jeugdspeler Sem Steijn aan Al-Wahda. Daarover wordt op korte termijn meer duidelijkheid verwacht, aldus VVV.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws