'Fijne club' PSV hakt knoop door en verlengt contract: Ik ken iedereen hier

'Fijne club' PSV hakt knoop door en verlengt contract: "Ik ken iedereen hier"

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 17:34di 11-06-2019 om 17:34

PSV gaat door met Robin Schoonbrood. De twintigjarige middenvelder heeft zijn aflopende contract in Eindhoven verlengd tot de zomer van 2020. PSV meldt dat via de officiële kanalen. 

Het was lang onduidelijk of Schoonbrood bij PSV zou blijven. Nu zijn de handtekeningen dus gezet en kan de jongeling zich dus gaan voorbereiden op een nieuw seizoen bij de nummer twee van de Eredivisie. 

'Club en speler waren al langere tijd in gesprek om met elkaar door te gaan. Schoonbrood maakte het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling door bij Jong PSV, waar hij zijn eerste seizoen met de ploeg als derde eindigde in de Keuken Kampioen Divisie', schrijft PSV in een bericht op het digitale thuis.  

In september 2018 maakte Schoonbrood zijn debuut in het betaald voetbal namens Jong PSV. De middenvelder speelt al sinds 2007 in Eindhoven. "Ik speel hier al zo lang, ken iedereen op de club. Zulke warme mensen hier. Het is fijn om te weten dat PSV vertrouwen in mij heeft. Het is gewoon een fijne club", zegt hij voor de camera van PSV TV. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws