ED komt met Lozano-update: Napoli sprak alleen met Raiola, PSV 'wacht op meer'

ED komt met Lozano-update: Napoli sprak alleen met Raiola, PSV 'wacht op meer'

11-06-2019 23:49
44

La Gazzetta dello Sport meldde eerder op de dinsdag dat een akkoord tussen Napoli en PSV over Hirving Lozano nabij is, maar volgens het Eindhovens Dagblad zal het zo'n vaart niet lopen. Vooralsnog is er alleen contact geweest tussen Napoli en zaakwaarnemer Mino Raiola, bericht het medium.

De nummers twee van de Eredivisie en de Serie A hebben dus nog niet met elkaar gesproken. PSV staat echter welwillend tegenover een verkoop van Chucky, die nog vastligt tot medio 2023 en dus een grote transferwaarde vertegenwoordigt: Italiaanse media suggereren al tijdenlang dat de Eindhovenaren vijftig miljoen euro willen vangen. Volgens het ED wacht PSV 'op meer', hoewel er nu geen concrete gegadigden lijken te zijn.

Lozano is momenteel herstellende van de knieblessure die hij eind april opliep tegen Willem II. Hierdoor kan de vleugelaanvaller niet met Mexico deelnemen aan de Gold Cup, die zaterdagnacht Nederlandse tijd van start gaat. PSV lijkt echter serieus rekening te houden met een vertrek van Lozano: Voetbal International meldde onlangs dat Feyenoorder Steven Berghuis gevolgd wordt door de Eindhovenaren, De Telegraaf kwam dinsdagochtend met het nieuws dat de Portugees Bruma op de PSV-radar is verschenen.