'PSG slaat belangrijke slag: Raiola in Parijs, transfer De Ligt bijna rond'

'PSG slaat belangrijke slag: Raiola in Parijs, transfer De Ligt bijna rond'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 06:55wo 12-06-2019 om 06:55

Een transfer van Matthijs de Ligt naar Paris Saint-Germain is een flinke stap dichterbij gekomen, claimt Sky Italia. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio geniet de Franse topclub de voorkeur van de Ajax-verdediger, boven FC Barcelona en Juventus.

De Ligt wees in een eerder stadium al Manchester United af. De vraagprijs van Ajax bedraagt zo'n tachtig miljoen euro, waardoor Barça en Juve spelers moeten verkopen alvorens zij een bod kunnen neerleggen in Amsterdam.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zou woensdag en donderdag in Parijs zijn om de reeds vergevorderde onderhandelingen af te ronden, aldus de doorgaans goed geïnformeerde Di Marzio. Mogelijk is er al in de komende dagen witte rook en wordt de komst van De Ligt tegelijk aangekondigd met de nieuwe technisch directeur, Leonardo, die de taken van Antero Henrique overneemt.

De nieuwe technische baas, die al eerder werkzaam was in het Parc des Princes, lijkt meteen zijn stempel te willen drukken. Volgens Di Marzio wil hij doelman Gianluigi Donnarumma overnemen van zijn oude club AC Milan. Daarnaast wordt Antoine Griezmann in verband gebracht met PSG. Neymar zou daarentegen kunnen vertrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws