Steijn hoopt op VVV: 'Ik wil hem er graag bij hebben en hij wil ook graag'

Steijn hoopt op VVV: 'Ik wil hem er graag bij hebben en hij wil ook graag'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 08:10wo 12-06-2019 om 08:10

Maurice Steijn hoopt dat VVV-Venlo meewerkt aan een vertrek van assistent-trainer Jay Driessen naar Abu Dhabi. Steijn wil zijn rechterhand graag meenemen naar zijn nieuwe club Al Wahda FC. 

Dat bevestigt de oefenmeester in gesprek met De LimburgerVVV bevestigde dinsdag het vertrek van Steijn naar de Verenigde Arabische Emiraten. Nu hoopt de Hagenaar dat ook Driessen aan de slag gaat in het Midden-Oosten.

"Ik wil hem er graag bij hebben en Jay wil ook graag. Nu is het een zaak van de onderhandelingen tussen hem en de club af te wachten."

Steijn neemt zijn complete gezin mee naar Abu Dhabi. "Mijn zoon (Sem Steijn, red.) gaat daar voetballen en mijn dochter gaat studeren aan de internationale school. Ook mijn vrouw gaat mee, want ik heb altijd gezegd dat ik niet zonder mijn gezin in het buitenland wil werken. Zo is het voor het hele gezin een enorme kans en een avontuur."

Sem Steijn werd afgelopen seizoen door ADO Den Haag verhuurd aan VVV. Overigens meldde ADO dinsdagavond laat dat berichtgeving over een vertrek van Steijn junior naar Al Wahda FC 'voorbarig is'. 

Lees meer over: Eredivisie VVV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws